Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 10:58

Σεμινάρια για την Τέχνη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Σύλλογος για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσαςδιοργανώνει κύκλο Σεμιναρίων για την Τέχνη με θέμα:«Οι εικαστικές τέχνες από το 1950 έως τις ημέρες μας».

Πρόκειται για 5 δίωρες θεματικές ενότητες, με το αντίστοιχο οπτικοακουστικό υλικό, στις οποίες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα σύγχρονα ρεύματα τέχνης έτσι όπως διαμορφώθηκαν  μετά τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο, και πώς οι μεταπολεμικές ραγδαίες κοινωνικές, οικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις επηρέασαν και επηρεάζουν και την εξέλιξη των εικαστικών τεχνών.

Εισηγήτρια των θεματικών ενοτήτων θα είναι η Εύη Παπαδοπούλου, Δρ. της Ιστορίας της Τέχνης, Α.Π.Θ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 4 Μαρτίου 2017 στο τηλ.:6974125315.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"