Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

Νάουσα - Πολιτική

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 18:55

Νέο έργο από τη ΔΕΥΑΝ

Το έργο εγκατάστασης νέου αντλιοστασίου με νέα δεξαμενή υδροδότησης της Τ.Κ. Επισκοπής, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, ξεκινά το επόμενο διάστημα από τη ΔΕΥΑΝ. Η σύμβαση με τον εργολάβο υπογράφηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου.

Με κεντρικό σύνθημα τη φράση  «Φεύγουμε Μπροστά» και στην κατάμεστη αίθουσα «ΕΡΙΑ» του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρήστος Λαναράς», πραγματοποιήθηκε η πρώτη πολιτική εκδήλωση και ομιλία του νυν δημάρχου και υποψήφιου δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη και της παράταξης "Κοινός Τόπος".

Τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, οι πραγματικές ανάγκες και οι αγωνίες των κατοίκων του, το όραμά μας για ένα Δήμο της προόδου, της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της συλλογικής ευημερίας, απαιτούν την συμπόρευση και τη συνεργασία ευρύτερων δημοκρατικών, προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων.

Η Δημοτική Παράταξη "Κοινός Τόπος Νάουσα" διοργανώνει την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση στο δρόμο προς τις Δημοτικές Εκλογές την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στις 19.00 στο Χώρο Πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς" στην αίθουσα "Έρια".

 

 

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε στο Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας. Στην συνάντηση συμμετείχε και Δημήτρης Θανασούλης ο οποίος ευρίσκεται ιδιαίτερα κοντά, τόσο στον κ. Καρανικόλα, όσο και στα ζητήματα της εκκλησιαστικής παράδοσης και πολιτισμού.

Σελίδα 1 από 121
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"