Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 
 

 

Νάουσα - Πολιτική

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας ,  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 22η του μηνός Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Με το Νίκο Κουτσογιάννη διαφέρουμε αρκετά σε ιδέες και προσεγγίσεις. Όλα όμως παραμερίζονται όταν η κουβέντα έρχεται στον τόπο και τα οράματα μας γι’ αυτόν. Στα χαρακτηριστικά που θεωρούμε πως πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που θα πρέπει ν΄ ασχολούνται με τα κοινά και οι οποίοι θα τον σπρώξουν μπροστά, στο μέλλον. Η Εργατικότητα, η Τιμιότητα, η Ευελιξία, η Αφοσίωση και η Βιωματική γνώση των αναγκών του τόπου μας φέρνουν κοντά.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «ΕΡΙΑ» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς», ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΑ ΜΑΖΙ», Νικόλας Καρανικόλας, παρουσίασε τους 70 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους καθώς και μέρος του προγράμματος του.

Παρουσία του γενικού πρόξενου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Gregory W. Pfleger, Jr.,  του πρέσβη της Κροατίας Aleksandar Sunko, εκπρόσωπων της γερμανικής πρεσβείας και του υπουργείου τουρισμού της Κύπρου, του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας. Αλέξανδρου Θάνου, του αντιδημάρχου τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα,  τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, παρουσιάστηκε με επιτυχία η τουριστική «ταυτότητα», το brand name της Νάουσας με τη φράση «Sorry no beaches», το μεσημέρι της Τρίτης σε αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη.

 

Όταν πριν αρκετό καιρό ο Νικόλας μου ζήτησε να συναντηθούμε ήξερα εκ των προτέρων το περιεχόμενο της συζήτησής μας μιας και το όνομά του ακουγόταν ήδη έντονα ως υποψηφίου Δημάρχου της Νάουσας. 

Σελίδα 1 από 130
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"