Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 

Νάουσα - Πολιτική

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας , θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την  26η του μηνός Φεβρουαρίου  2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ & ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Εν μέσω εντάσεων και με την παρουσία πολιτών από την Επισκοπή και τον Πολυπλάτανο και με οριακή πλειοψηφία 15-13, εγκρίθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, η έγκριση της διαδικασίας εκμίσθωσης με ανοιχτό διαγωνισμό αγροτεμαχίου στη «Ρουντίνα» για την γεωργική εκμετάλλευση χρήσεων (θερμοκηπιακής καλλιέργειας, μονάδα επεξεργασίας )  , προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά του και να ενισχύσει την απασχόληση.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την  1η του μηνός Φεβρουαρίου  2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Σελίδα 1 από 96
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"