Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

Νάουσα - Πολιτική

Παρακολουθήστε αποσπασματα των τοποθετήσεων του Θόδωρου Δολδούρη, της Στέλλας Αραμπατζή, του Λάκη Λακηνάου και του αντιδημάρχου Αντώνιου Καραγιαννίδη για τον ισολογισμό του 2018

Παρακολουθήστε αποσπάσματα των τοποθετήσεων   του Σταύρου Βαλσαμίδη,του Σταύρου Τσέλιου, του Αλέκου Χατζωιωαννίδη και του Γιώργου Βασιλείου για τον ισολογισμό του 2018/

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με τις επιφυλάξεις που επισήμανε ο ορκωτός λογιστής του δήμου Νάουσας Θάνος Τσαμούλος ο αρνητικός κατά 200 χιλιάδες περίπου ισολογισμός του δήμου για το 2018.

Δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 9η του μηνός Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και  ώρα 18:00 με μοναδικό θέμα συζήτησης«Έγκριση ή μη οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2018. Απολογισμός, Ισολογισμός – αποτελέσματα χρήσης και εκθέσεις ελέγχου ορκωτών λογιστών».

Σε κλίμα χαράς, συγκίνησης, αγάπης και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση του Δήμου Νάουσας «Διαφορετικοί ΑΛΛΑ ΙΣΟΙ», στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Σελίδα 1 από 177
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"