Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 
 

 

Νάουσα - Κοινωνία

 

 

Στο σχολείο Μαρίνας, Γιαννακοχωρίου, Πολλών Νερών

Με καλεσμένο τον ποιητή Ηλία Τσέχο

Σε αγώνες Orienteering(αγωνιστικού προσανατολισμού) συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Νάουσας, την Τετάρτη 20 Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκαν στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο Περιβαλλοντικού Προγράμματος που πραγματοποιείται στο σχολείο, με συντονιστή τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Μάινο Κωνσταντίνο, σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας κας Κουγιουμτζόγλου Μάρθας.

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας επισκέφτηκε ο Γιώργος Καισαρίδης, Έφορος του Ορειβατικού Τμήματος του ΕΟΣ Νάουσας και αθλητής του Ορειβατικού Σκι, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στα πλαίσια του Ορειβατικού Προγράμματος που πραγματοποιείται στο σχολείο, με θέμα «Από τις κορυφές του Βερμίου στους πρόποδες του Μπέλες». Ο κ. Καισαρίδης ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου σχετικά με θέματα που αφορούν στην Ορειβασία, την αναρρίχηση, αλλά και το Ορειβατικό Σκι, μεταδίδοντάς τους την τεράστια εμπειρία του, αλλά και την μεγάλη του αγάπη για την άθληση, την πεζοπορία και την εξερεύνηση των βουνών της πατρίδας μας.

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 17:27

Αφιέρωμα στον ποιητή Ηλία Τσέχο

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στην Pella TV

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 17:10

Ταχύρυθμα Μαθήματα Αγγλικών

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2-Κέντρο Ξένων Γλωσσών, υλοποιεί ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών, με σκοπό την απόκτηση πτυχίου, επιπέδου B1,B2,C1,C2 του φορέα TIE(TestofinteractiveEnglish) αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ.

Σελίδα 1 από 295
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"