Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

Νάουσα - Κοινωνία

 

 

Την Κυριακή τα μέλη του ΚΑΠΗ  Κοπανού αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία ευχάριστη και διασκεδαστική νότα  ενόψει  των εορτών, αποδεικνύοντας  ότι το κέφι και η ζωντάνια δεν χάνεται.

Ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή  το βράδυ το bazaar του Γηροκομείου Νάουσας, στον Πολυχώρο «Έρια».

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της εκστρατείας ecomobility, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας είχε την χαρά να φιλοξενήσει τη κυρία Αθηνά  Μαλάκη, πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας, και την κυρία Άννα Ασλανίδου, διευθύντρια του  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Νάουσας.  Ο λόγος της επίσκεψής τους ήταν να μας ενημερώσουν για διάφορα θέματα σχετικά με τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ). Ειδικότερα, δόθηκε έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα άτομα κατά τη μετακίνησή τους στην πόλη της Νάουσας. Στην εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε, μετά την ενημέρωση, οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να λύσουν πολλές απορίες τους σχετικά με το θέμα.

Την Πέμπτη 7/12 και την Παρασκευή 8/12/2017 η παιδική συγγραφέας κυρία Εύα Ιεροπούλου δραματοποίησε στους Παιδικούς Σταθμούς του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο παραμύθι με θέμα την εξαφάνιση του Αη Βασίλη. Η κ. Ιεροπούλου με τη συνοδεία μουσικού με σαξόφωνο, καθήλωσε τους μικρούς μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά και απόλαυσαν με την ψυχή τους την πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή της ιστορίας.

 

 

 

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 14:52

Στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου τα παιδάκια του Β΄ΠΣ Νάουσας και του Βρεφ/κού σταθμού πρώην ΚΕΠΑΠ  άχνισαν κουραμπιέδες, στόλισαν κεκάκια –δεντράκια χριστουγεννιάτικα, βούτηξαν στο σιντριβάνι σοκολάτας λουκουμάδες και μπήκαν έτσι στο χριστουγεννιάτικο κλίμα με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση!

Σελίδα 1 από 222
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"