Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

Νάουσα - Κοινωνία

 

 

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 16:58

«Ισότητα των δύο φύλων»

Πρόγραμμα Δωρεάν Βιωματικών Σεμιναρίων με θέμα «Ισότητα των δύο  φύλων» διοργανώνουν στην πόλη της Νάουσας η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Νάουσας σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Βέροιας.

Ο Δήμος Νάουσας και το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους του «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνουν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00, δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς, μέσω Skype, με θέμα: «Άγχος εξετάσεων... Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς;».

Στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας που υλοποιείται κατά το τρέχον σχολικό έτος στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης  Νάουσας, το σχολείο μας συμμετείχε την Κυριακή 24 Μαΐου 2017, στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης . Παρουσιάστηκε η δραματοποίηση του παραμυθιού για την υγιεινή διατροφή : «Ο Μαρουλένιος και η Καρδούλα του» .

Ξεκινά τo Σάββατο 27 Μαΐουη 8η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας θα διοργανωθεί στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου, η οποίαθα διαρκέσει έως  την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2016.

Με όμορφα χρώματα και ποικίλες μυρωδιές γέμισε ο προαύλιος χώρος του Παιδικού Σταθμού Αγγελοχωρίου την εβδομάδα 8 έως 12 Μαίου 2017 καθώς διοργανώθηκε Ανθοκομική έκθεση από τους γονείς των παιδιών .  Τα λουλούδια ήταν προσφορά της Γεωπόνου και μητέρας κ. Χρυσούλας  Στεργίου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά  βιβλίων για τα παιδάκια του σχολείου μας.

Σελίδα 1 από 189
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"