Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 15:38

Γνωριμία του ΣΔΕ Νάουσας με τα εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους, επισκέφτηκαν τα εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Νάουσας για μια σύντομη ξενάγηση.

Πιο συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν τα εργαστήρια της υαλογραφίας (βιτρώ), της ζωγραφικής και της κεραμικής. Αφού ενημερώθηκαν από τους αντίστοιχους εκπαιδευτές, τόσο για τη συγκεκριμένη τέχνη όσο και για τη διαδικασία εγγραφής σε αυτά, εξέφρασαν τις απορίες τους και συνομίλησαν με τους μαθητές που απασχολούνταν εκείνη τη στιγμή. Το ΣΔΕ Νάουσας ευχαριστεί θερμά τους: Δημησκή Έλσα (εκπαιδεύτρια βιτρώ), Τσάκωνα Αλέξανδρο (εκπαιδευτή ζωγραφικής) και Βενετάτου Δανάη (εκπαιδεύτρια κεραμικής) για την άψογη φιλοξενία τους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"