Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 
 

 

Fun Time

Εκδήλωση την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρ. Λαναράς» της Νάουσας

Οι απόφοιτοι του 1972, του 5ου ΔΣ Νάουσας, πρόκειται να συναντηθούν, ύστερα από 45 χρόνια, αυτό το Σάββατο, στις 11.30 π.μ., στο κέντρο "Βόλτα" για καφέ και στο εστιατόριο "Σπονδή" για φαγητό, για να θυμηθούν, να αναπολήσουν, να σμίξουν με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους...

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 08:00

Η "Αράπιτσα" στην Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού 'η Αράπιτσα" πραγματοποίησε την Κυριακή 15/10/2017 εκδρομή στην Θεσσαλονίκη. Περισσότερα από 40 μέλη και φίλοι του συλλόγου επισκέφθηκαν μνημεία της πόλης (Άγιο Δημήτριο, Ροτόντα κ.λ.π.) και το βράδυ παρακολούθησαν μία εξαιρετική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του ΑΠΘ

Το  Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας  θα υλοποιήσει διήμερο ενημερωτικό σεμινάριο για τα μανιτάρια του Βερμίου.  Σκοπός του σεμιναρίου η αναγνώριση και ταυτοποίηση των άγριων μανιταριών του  ορεινού βιοτόπου.

Με το σύνθημα «ΑΘΛΟΥΜΑΙ,  ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»,  γιόρτασε η Μαθητική Κοινότητα του 7ου Δημ. Σχολείου / Νηπιαγωγείου Νάουσας την ημέρα Αθλητισμού, 2 Οκτωβρίου 2017.

Σελίδα 1 από 74
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"