Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

Αρθρογραφία


Ένα κείμενο για τον Βαγγέλη, την Φάτιμα, τον Γιώργο, την Αφροδίτη, τα  παιδιά, τους εφήβους, τους νέους εκείνους, που απεγνωσμένοι,  συνθλίβονται στις συμπληγάδες του λόγου περί κανονικότητας. Τον βρόχο  στο λαιμό τους σφίγγουν, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, πολιτικοί  παλαιάς κοπής, που στο δημόσιο λόγο ψυχιατρικοποιούν και στιγματίζουν το  σεξουαλικό προσανατολισμό, τη διαφορετική έκφραση και ταυτότητα φύλου. 

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 10:53

«Προχωράμε μπροστά…»

Του Κωνσταντίνου  Ασλάνογλου

 

Η απόφαση του επικεφαλής και των στελεχών από το «Ποτάμι» για αποχώρηση από το «Κίνημα Αλλαγής» είναι ασφαλώς μια στενάχωρη εξέλιξη αλλά και η ευκαιρία για μια δυναμική επανεκκίνηση των δυνάμεων που συγκροτούν το «Κίνημα Αλλαγής».

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 08:20

“Η στρατηγική του διχασμού...”

Άρθρο του Νίκου Σουρλόπουλου*

 

Ο Νίκος Καρανίκας είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού. Ως εκ τούτου τα λόγια του έχουν ειδικό βάρος.

Του Αλέξανδρου Λαφάρα*

 

Πριν σχεδόν δεκαέξι μήνες είχαμε εκτιμήσει τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις της προστατευτικής οικονομικής πολιτικής Τράμπ στις Ελληνικές εξαγωγές και κατ’ επέκταση και στην Ελληνική οικονομία. Οι εκτιμήσεις μας δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με την τελευταία ανακοίνωση των ΗΠΑ που αφορά στην επιβολή επιπλέον δασμών 10% στις εισαγωγές αλουμινίου και 25% στις εισαγωγές χάλυβα από τον Καναδά, Μεξικό αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύντομα αναμένεται να επιβληθούν νέοι δασμοί και σε άλλα προϊόντα.

Του Γιώργου Κάκαρη*

 

Ο αποκλεισμός ανθρώπων με προσόντα, κύρος και ικανότητες που θα προσέφεραν στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου είναι η θλιβερή διαρκής πραγματικότητα στη χώρα μας.

Σελίδα 1 από 42
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"