Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 08:48

Ομαδική έκθεση Χαρακτικής των Εικαστικών Εργαστηρίων Νάουσας και Δήμου Νεάπολης – Συκεών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

OΣύλλογος Διάδοσης Εικαστικών Τεχνών Νάουσας και το εργαστήριο Χαρακτικής των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Νάουσας συνδιοργανώνουν κοινή ομαδική έκθεση  με το αντίστοιχο εργαστήριο του Δήμου Νεάπολης -Συκεών.

 Η έκθεση αυτή έρχεται στη Νάουσα μετά την πρώτη της πετυχημένη παρουσίαση στο Κέντρο Χαρακτικής ‘Ήλιος» στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάιο. Στόχος της έκθεσης είναι η γνωριμία του κοινού με την τέχνη της Χαρακτικής καθώς και η επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των σπουδαστών και των επισκεπτών μέσα από τα έργα.

 

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στην Αίθουσα Τέχνης «Ναιάς» το Σάββατο15 Οκτωβρίου 2016, ώρα 8.00 μ.μ.

 

Υπεύθυνοι δάσκαλοι του εργαστηρίου Χαρακτικής Νεάπολης είναι ο Δ. Καρλαφτόπουλος και της Νάουσας ο Ν. Μπλιάτκας. Από το εργαστήριο Χαρακτικής της Νάουσας συμμετέχουν οι: Θ. Ζιάκας, Μ. Παπαδοπούλου, Μ. Κοτσεκίδου, Κ. Χατζάρα, Α. Μπέρσου, Ε. Δαλαμάρα, Ε. Ντάρα,  Ξ. Χονδρού, Δ. Κυρκοπούλου, Χ. Κουταλακίδης, Σ. Ηλιάδης, Κ. Τζαμάλη, Μ. Τσελεπίδου,

 

Διάρκεια έκθεσης : 15- 30 Οκτωβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 6.00- 9.00 μ.μ, Κυριακή 11.00- 2.00 μ.μ και 6.00- 9.00 μ.μ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"