Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

Next Step

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 20:20

Η φωνή της λογικής!

Του Θανάση Μυλωνά
 
Χρειάστηκε να περάσει ένα διάστημα μέχρι να βρεθεί κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία και να μιλήσει ανοιχτά και χωρίς περιστροφές για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του Δημάρχου Νάουσας κ. Κουτσογιάννη και των εκλεκτών του στη διοίκηση του Δήμου.
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 14:52

Η ναυαρχίδα στα βράχια


Του Θανάση Μυλωνά
 
Η Δημοτική Επιχείρηση Τουρισμού ιδρύθηκε το 1985 επί θητείας του αειμνήστου Δημάρχου Δ. Βλάχου. Για την εποχή εκείνη επρόκειτο για μια πρωτοπόρα δημοτική επιχείρηση, από τις πρώτες στην Ελλάδα που είχαν ως βασικό αντικείμενό τους την φιλοξενία και τον τουρισμό εν γένει.
Του Θανάση Μυλωνά
 
Πολλοί χαρακτήρισαν την Κυριακή 25 Γενάρη, ως μια ημέρα ιστορική και πράγματι έτσι είναι καθώς για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας ο λαός εμπιστεύεται σε ένα αριστερό κόμμα τη διακυβέρνηση της χώρας.
Του Θανάση Μυλωνά
 
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όπως λέει η ρήση, τότε οι οινοποιοί μας με το νεοσύστατο σύνδεσμό τους, έκαναν το πρώτο βήμα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"