Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 09:06

Ερώτηση για το θέμα εγκατάστασης προσφύγων στη Σχολή Αστυνομίας στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ερώτηση για το θέμα εγκατάστασης προσφύγων στη Σχολή Αστυνομίας στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, έκανε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Νίκος Κουτσογιάννης, στη συνεδρίαση της Δευτέρας, με το δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα να απαντάει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση και πως η μετακίνηση κρεβατιών από τη Σχολή Αστυνομία έχει να κάνει με την αντίστοιχη σχολή στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσογιάνης ρώτησε αν υπάρχει ενδεχόμενο να εγκατασταθεί κέντρο μεταναστών στην περιοχή μας και αν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός από πλευράς δήμου γι αυτό το ζήτημα.

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι πρόσφυγες και όχι μετανάστες», σχολίασε ο Λάκης Λακηνάνος.

Ο δήμαρχος Νάουσας απαντώντας δήλωσε πως δεν  υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα των μεταναστών, πως υπήρξε αναστάτωση σε σχέση με την αστυνομική σχολή αλά η μετακίνηση κρεβατιών από τη Νάουσα  έχει να κάνει με τη σχολή της Κομοτηνής. «Ίίσως όμως θα πρέπει να προλάβουμε τις εξελίξεις να μας πουν αν υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι» κατέληξε ο κ. Καρανικόλας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"