Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 08:26

Το ζήτημα δημιουργίας αιολικού Πάρκου στο Βέρμιο ξανά στην επικαιρότητα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το σοβαρό ζήτημα  δημιουργίας μικρού Αιολικού Πάρκου στο Βέρμιο βγηκε στην επικαιρότητα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου, καθώς ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας, ενημέρωσε το σώμα πως δέχθηκε επίσκεψη από τους εκπροσώπους της  εταιρία ΤΕΡΝΑ.

Τόνισε πως οι εκπρόσωποι της εταιρίας τόνισαν πως έχουν υπάρξει αλλαγές στην οροθέτηση του Πάρκου και πλέον θα τοποθετηθούν  όχι 10 ανεμογεννήτριες αλλά 5 κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3 -5 Πηγάδια, ενώ η πρόσβαση των οχημάτων θα γίνει από την Πτολεμαΐδα και όχι από τη Νάουσα.

Επίσης δήλωσε πως η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων θα εγκριθεί από την Περιφέρεια αλλά το δημοτικό συμβούλιο θα γνωμοδοτήσει.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"