Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 09:27

Αντιπαράθεση για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αντιπαράθεση για το θέμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Νάουσας είχαμε μεταξύ του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Νίκου Κουτσογιάννη και της προέδρου του Νομικού Προσώπου του δήμου Στέλλας Αραμπατζή, στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας.

«Η κ. Αραμπατζή μας δήλωσε πως ενεργοποίησε με δικές της ενέργειες  το Κοινωνικό Φροντιστήριο ενώ είναι ήδη ενεργό εδώ και 5 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσογιάννης.

«Πότε ξεκινούσε και πότε σταματούσε το κοινωνικό φροντιστήριο; Δεν ξεκινούσε ποτέ πριν τις 15 Οκτωβρίου και σταματούσε νωρίς Ιανουάριο και Φεβρουάριο , διότι οι μαθητές και οι καθηγητές απέσυραν το ενδιαφέρον τους. Καλή η προσπάθεια αλλά εμείς θα κάνουμε κάτι καινούργιο και διαφορετικό,  ήδη έχουμε 24 αιτήσεις και θα λειτουργήσει μεχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς», απάντησε η κ. Αραμπατζή.

«Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θέλει αναβάθμιση και θα το κάνουμε, θεωρώ πως πρέπει  να μάθουν όλοι οι μαθητές να μιλάνε αγγλικά», είπε με τη σειρά του ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"