Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 

 

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 15:33

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία Agritex-Ενεργειακή Α.Ε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Παραρτήματος της Αλεξάνδρειας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού και του Επιστημονικού Γραμματισμού, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 8/6/2016 εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία «Agritex Ενεργειακή Α.Ε.», όπου είδαν από κοντά τα μηχανήματα του θερμοκηπίου και ενημερώθηκαν σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής της ντομάτας “Lucia”, καθώς και σχετικά με τις σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζονται στην παραγωγή της απαιτούμενης ενέργειας.

Το Σ.Δ.Ε. Νάουσας ευχαριστεί θερμά τον κ. Βασίλη Χάϊτα, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, για τη διεξοδική ανάλυση του τρόπου παραγωγής και τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του θερμοκηπίου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"