Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 20:43

«Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πρωτοβουλία του «Κέντρου Στήριξης Ρομά κι Ευπαθών Ομάδων» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8.6.2016 εκδήλωση στους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού με θέμα:  «Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο».

 Η εκδήλωση αφορούσε το 2ο και το 6ο Δημοτικό σχολείο Αλεξάνδρειας και οι μαθητές παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση για το Γυμνάσιο και συμμετείχαν σε βιωματικό εργαστήρι.

 

Τη δράση υποστήριξε το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Ημαθίας (ΚΕΣΥΠ)  με εκπρόσωπο την Κα Παντελίδου Κυριακή.

 

Ευχαριστούμε θερμά την Κα Παντελίδου, σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού του ΚΕΣΥΠ, τον κύριο Τσίουνη Στέφανο Διευθυντή του 6ου Δημοτικού και την κυρία Μουσαφίρη Κυριακή, Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας.  

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"