Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 20:48

Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tο Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) διοργάνωσε, με την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας  το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο Γήπεδο μπάσκετ Εληάς  στη Βέροια, εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των τάξεων  Ε΄ και ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στον 10ο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» καθώς και τους μαθητές οι οποίοι διακρίθηκαν στον 4ο Τοπικό Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Στην εκδήλωση συμμετείχε μουσικό σχήμα από το Μουσικό Σχολείο Βέροιας.

Χαιρέτησαν και βράβευσαν τους μαθητές: ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Βέροιας κ. Κορωνάς Θεόφιλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Νάουσας κ. Δάγγας Στέλιος και διευθυντές σχολείων της Ημαθίας.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ημαθίας κ. Στέλιος Μιόγλου, ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, συγχάρηκε τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους γονείς τους για τις διακρίσεις στους  Μαθηματικούς Διαγωνισμούς και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Αναφέρθηκε στο έργο του Παραρτήματος και στις επόμενες δράσεις του, ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσφέρουν έργο αφιλοκερδώς καθώς και τους φορείς και ιδιώτες που συμπαρίστανται σ’ αυτό το έργο. Επίσης, ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο κ. Κορωνά Θεόφιλο για την παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης.

 Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος  Ημαθίας της EMEεύχεται στους μαθητές υγεία και πρόοδο. Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της μαθηματικής τους παιδείας, τους καλεί να παρακολουθήσουν το 10ο Μαθηματικό Kαλοκαιρινό Σχολείο, που διοργανώνει από 31 Ιουλίου ως 6 Αυγούστου στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΕΜΕ Ημαθίας, στην ιστοσελίδα του παραρτήματος www.emeimathias.gr, στην ιστοσελίδα των Μαθηματικών Καλοκαιρινών Σχολείων (www.mathsummerschool.emeimathias.gr) καθώς επίσης στη σελίδα του Παραρτήματος στο facebook (ΕΜΕ Ημαθίας).

 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

    

                    Ο Πρόεδρος                                                       Ο  Γενικός   Γραμματέας

 

                    Στυλιανός Μιόγλου                                                  Χονδρολίδης Δημήτριος                            

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"