Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 17:02

Διαγωνισμός ECOMOBILITY: 9η θέση στη γενική κατάταξη και 1η στην Εικαστική Έκφραση για την Ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του 3ου Γυμνασίου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνεχίζοντας τις επιτυχίες της, η Ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του 3ου Γυμνασίου Νάουσας, στη φετινή συμμετοχή της στο Διαγωνισμό ECOMOBILITY, κατέκτησε την 9η θέση στην γενική κατάταξη και την 1η στην Εικαστική έκφραση.

 Συμμετείχαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης: Κωνσταντίνος Μολύβας, Δανάη Ψαρρά, Αναστασία Τρύφων, Ελένη Ασιατίδου, Ευαγγελία Σακαλή και Κυριακή Ράγκα με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Αλεξάνδρας Κώστα – Τούσια. Ασχολήθηκαν με τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης μας, προτείνοντας λύσεις. Ανάμεσα στις δραστηριότητές τους ήταν οργάνωση ποδηλατοδρομίας, επίσκεψη με προτάσεις στο Δήμαρχο Νάουσας, καταγραφή προβλημάτων των δρόμων μας, δημοσκόπηση, δημιουργία βίντεο, εικαστική έκθεση κ.λ.π. Οι εργασίες της ομάδας παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ στις 15 Μαρτίου 2017. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"