Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 19:58

Εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακαλύπτοντας βότανα στο άλσος του Αγίου Νικολάου

Μυστικά- Θεραπείες- Ιστορίες - Αποτυπώματα

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας θα  γιορτάσει την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος στις 31 Μαΐου 2017 με μια διαδρομή ανακάλυψης βοτάνων στο άλσος του Αγίου Νικολάου.  Αν νομίζετε πως το άλσος στερείτε βοτάνων και δηλητηρίων είστε πολύ γελασμένοι.  Η Κίρκη  θα έβρισκε πεδίο δόξης λαμπρό στον τόπο μας  για την κατασκευή ελιξιρίων ομορφιάς και  όχι μόνο… Τα βότανα έχουν μυστικά που ελπίζουμε να ανακαλύψουμε μαζί λέγοντας ιστορίες,  φτιάχνοντας αφεψήματα , βάμματα και σιρόπια αλλά και δημιουργώντας εικαστικά αντικείμενα με φυτά. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και αφορά όλους τους πολίτες της μικρής και όμορφης πόλης μας. Η συνάντηση μας  ορίζεται για την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στη είσοδο του άλσους στις 5 το απόγευμα. 

Συνεργαζόμαστε με το Δασαρχείο Νάουσας και τον Σύλλογο για τη Διάσωση των Εικαστικών Τεχνών. Περισσότερες πληροφορίες  στο 2332025111 κάθε μέρα από τις 8.00 -15.00. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"