Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 13:26

Βραβείο οικολογικού σχολείου για το 8ο Νηπιαγωγείο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 8ο Νηπιαγωγείο Νάουσας ήταν ένα από τα σχολεία που βραβεύτηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία», σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, στην Αθήνα, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Το βραβείο και την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων, παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων, κ. Κώστας Καλδάρας, ως εκπρόσωπος του Νηπιαγωγείου. Hβράβευση αφορούσε τα περιβαλλοντικά προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων και ευέλικτης ζώνης, που εκπονήθηκαν στη σχολική μονάδα κατά τα 4 τελευταία σχολικά έτη και συγκεκριμένα:  2012-13 και 2013- 14 «Οι Κηπουροί», 2014-15 «Από πού ‘σαι ποταμάκι; Η Αράπιτσα» & «Εφημερίδα 8κτώ και το περιβάλλον αγαπώ», 2015-16 «Τα …άχρηστα σκουπίδια».

«Η συγκίνηση και η χαρά μας για τη διάκριση αυτή είναι ιδιαιτέρως μεγάλη, διότι υποδεχόμαστε την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων στην Ημαθία και δη, στη Νάουσα και στη σχολική μας μονάδα. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας,  εργάστηκαν με πάθος αυτά τα τέσσερα σχολικά έτη, για το περιβάλλον, μέσα στο περιβάλλον και για χάρη του περιβάλλοντος,  κατακτώντας τα πρώτα ψήγματα της ενεργής πολιτότητας και του ενδιαφέροντος για την αειφόρο ανάπτυξη. Τους/τις αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια!», σημείωσε η προϊσταμένη του 8ου Νηπιαγωγείου και υπεύθυνη των εν λόγω προγραμμάτων κ. Λίνα Βαλσαμίδου. «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι υποστήριξαν και ενθάρρυναν την πολυετή  προσπάθειά μας, το ΚΠΕ Νάουσας, το ΕΕΕΕΚ Νάουσας, τη Δ/νση ΠΕ Ημαθίας, την κοινότητα ΠΕΛΙΤΙ και ιδιαιτέρως το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος του μεγαλύτερου δικτύου σε όλο τον κόσμο, με 16 εκατομμύρια μαθητές και 1,2 εκατ. εκπαιδευτικούς σε 64 χώρες» τόνισε η κ. Βαλσαμίδου. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"