Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 17:55

«Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» υλοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Δημοτικό Θέατρο για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού του Δήμου Νάουσας, από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) σε συνεργασία με τον Δήμο.

Μέσα από την προβολή διαφανειών και βίντεο οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την αναγκαιότητα της στροφής προς αυτές, ως μέτρο εξοικονόμησης ενεργειακών πόρων και προστασίας του πλανήτη.

 

Τη διαδραστική παρουσίαση έκανε ο εκπρόσωπος της ΡΑΕ Διονύσης Παπαχρήστου, με τη βοήθεια του Δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη. Παρών στην εκδήλωση ο Διευθυντής Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος, που ευχαρίστησε τον Δήμο Νάουσας για την εκδήλωση και συνεχάρη τον Δήμαρχο για όσα με προσήλωση σχεδιάζονται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχευση στη νέα γενιά.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"