Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 09:50

"ΕΕ και σημερινή πολιτική συγκυρία"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ημερίδα για τον Περιφερειακό Τύπο Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) και την Έδρα Ζαν Μονέ (Jean Monnet) του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οργάνωσαν  Ημερίδα για τον Περιφερειακό Τύπο Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα "ΕΕ και σημερινή πολιτική συγκυρία", παρουσία και των Ευρωβουλευτών Γιώργου Κύρτσιου και Έυας Καϊλή.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 19 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο «Porto Palace και σκοπός της ήταν αφενός η εξοικείωση των δημοσιογράφων των περιφερειακών ΜΜΕ με μία σειρά από επίκαιρα ζητήματα ευρωπαϊκού προσανατολισμού και αφετέρου η ενημέρωσή τους για την αποτελεσματικότερη χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται στον Τύπο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πάνω σε τρέχοντα ζητήματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"