Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 11:38

Συνέντευξη τύπου του Θεόφιλου Τεληγιαννίδη για την Αναπτυξιακή Ημαθίας και το πρόγραμμα Leader (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την διαβεβαίωση πως το πρόγραμμα Leaderθα τρέξει μόνο μέσω της Αναπτυξιακής Ημαθίας και όχι από άλλα κανάλια, εξέφρασε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Ημαθίας, το βράδυ της Τρίτης, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ και περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Ο κ. Τεληγιαννίδης μίλησε για παραφιλολογία που αναπτύχθηκε τον τελευταίο καιρό για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ τόνισε πως ο ύψος του προγράμματος Leaderανέρχεται σε 5 εκ. ευρώ, ενώ μαζί με τη συμμετοχή των ιδιωτών θα φθάσει στα 10.

Ο κ. Τεληγιαννίδης, υπογράμμισε ακόμη πως λύθηκε το θέμα που υπήρξε με υπάλληλο που είχε προβεί σε επίσχεση εργασίας και πως η Αναπτυξιακή θα υλοποιήσει στο άμεσο μέλλον και άλλα πρόγραμμα κοινωνικής ωφέλειας.

Παρούσα στη συνέντευξη τύπου ήταν και η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Νίκη Καρατζιούλα

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"