Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 15:10

Διάλεξη και Ιδρυτική Συνέλευση των Φίλων Ιστορικού Αρχείου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί Ιδρυτική Συνέλευση των Φίλων Ιστορικού Αρχείου Νάουσας στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς»στην αίθουσα «Βέτλανς», στην οποία θα γίνει κατ' άρθρο παρουσίαση του καταστατικού του υπό σύσταση Συλλόγου. Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα εξουσιοδοτηθείη Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τη σύσταση αυτού.

 

Θα προηγηθεί στις 18:00 στον ίδιο χώρο διάλεξη του κ. ΓεώργιουΚουμαρίδη, Ιστορικού-Αρχειονόμουτου Ελληνικού Λογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τράπεζας (ΕΛΙΑ-ΜΙΕΤ), ο οποίος θα αναφερθεί στην ίδρυση και στο έργο του ΕΛΙΑ ως παραδείγματος ιδιωτικού φορέα, ο οποίος από το 1980 συλλέγει, μελετά και δημοσιεύει αρχειακό υλικό, και κατ' επέκταση στην αξία και στις δυνατότητες συγκρότησης Ιστορικού Αρχείουστην Ηρωική Πόλη της Νάουσας.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"