Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 07:51

Η Ιδρυτική Συνέλευση των Φίλων Ιστορικού Αρχείου Νάουσας (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η ί Ιδρυτική Συνέλευση των Φίλων Ιστορικού Αρχείου Νάουσας στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» στην αίθουσα «Βέτλανς.

Έγινε η  κατ' άρθρο παρουσίαση του καταστατικού του υπό σύσταση Συλλόγου, ενώ ακολούθησε συζήτηση και εξουσιοδοτήθηκε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τη σύσταση αυτού.

Προηγήθηκε ο διάλεξη του κ. Γεώργιου Κουμαρίδη, Ιστορικού-Αρχειονόμουτου Ελληνικού Λογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τράπεζας (ΕΛΙΑ-ΜΙΕΤ), ο οποίος  μίλησε για την ίδρυση και στο έργο του ΕΛΙΑ ως παραδείγματος ιδιωτικού φορέα, ο οποίος από το 1980 συλλέγει, μελετά και δημοσιεύει αρχειακό υλικό, και κατ' επέκταση στην αξία και στις δυνατότητες συγκρότησης Ιστορικού Αρχείου στην Ηρωική Πόλη της Νάουσας.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"