Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 19:10

Ξεκίνησε με εντάσεις η τοποθέτηση των υπόγειων κάδων στο κέντρο της Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής η τοποθέτηση των υπόγειων κάδων στο κέντρο της Νάουσας.

Η τοποθέτηση των υπόγειων κάδων στην Πλατεία Καρατάσου, είχε απρόοπτα και εντάσεις καθώς δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε προέβη σε καταγγελάι στην πολεοδομία υποστηρίζοντας πως το έργο γίνεται δίχως τις απαιτούμενες άδειες.

Υπάλληλοι της Πολεοδομίας  εμφανίστηκαν στο σημείο τοποθέτησης των κάδων , ενώ το έργο είχε σταματήσει για κάποιες ώρες, αποφάνθηκαν πως το έργο είναι νόμιμο και στη συνέχεια συνεχίστηκε, ενώ υπήρξα ν και αντιδράσεις πως καταστρέφονται  οι ιστορικές τουαλέτες της  Πλατείας Καρατάσου.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη και τα όσα έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Άλλο ένα σημαντικό έργο της δημοτικής μας αρχής χαρακτηριστικό του ολιστικού εξωστρεφούς σχεδιασμού μας για τη δημιουργία μιας πόλης ελκυστικής, ασφαλούς και λειτουργικής για τους δημότες και τους επισκέπτες. Σε δεύτερη φάση θα συνεχισθεί η τοποθέτηση επιπλέον υπογείων κάδων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Νάουσας προκειμένου να επιτευχθεί σε μέγιστο βαθμό η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του. Συνεχίζουμε την τοποθέτηση των συστημάτων από την ερχόμενη Τρίτη».

 

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"