Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 
 

 
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 16:15

Eπίσκεψη υποψηφίων βουλευτών του ΘΕΣΜΟΣ στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι Υπ. Βουλευτές του ΘΕΣΜΟΣ, για τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές, του Ν. Ημαθίας, κα Σερδαρίδου Ελένη και κος Τσένκος Δημήτριος, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, την «Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας».

 

Η οικογένεια του «ΘΕΣΜΟΣ» του Ν. Ημαθίας είχε «ραντεβού» με τα «Κόκκαλά Μας Τα Ιερά», σ’ αυτό το «ραντεβού» συμμετείχε επίσης -η Ιστορία και η Παράδοση-. Όπως αυτή καταγράφεται στα Κείμενα της «Βιβλιοθήκης Της Αργυρουπόλεως», στους χώρους της οποίας υπάρχει ένας -πλούτος- παρακαταθήκη για το Έθνος μας και τις γενιές που έρχονται, και αυτό το οφείλουμε σ’ αυτούς που έγραψαν τα κείμενα αλλά και σ’ αυτούς που με κόπους τα συντήρησαν και τα συντηρούν !

 

Εμείς όλοι του «ΘΕΣΜΟΣ» και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι βουλευτές του Ν. Ημαθίας, ο κος Τσένκος Δημήτριος και η κα Ελένη Σερδαρίδου, ευχαριστούμε από καρδιάς την κ. Βάσω Καραγιαννοπούλου για την υποδοχή και την αξιόπιστη ενημέρωση που προκύπτει απ’ την καθημερινή της ενασχόληση με την βιβλιοθήκη και φυσικά ευχαριστούμε τον κύριον Φώτη Φανιάδη, πρόεδρο της «Εύξεινου Λέσχης Ποντίων Νάουσας».

 

 

Για το Πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ»

Μαγδαλένα Ιωάννου

Υπεύθυνη Γυναικών κ’ Επικοινωνίας

 

 

(

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"