Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 14:32

«Το γυναικείο ζήτημα, ένα ταξίδι στον κόσμο των γυναικών»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Λύκειον των Ελληνίδων  Νάουσας,   στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση του,   διοργανώνει  την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 6μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Παλαιά Πόλη» ομιλία  με  θέμα: «Το γυναικείο ζήτημα, ένα ταξίδι στον κόσμο των γυναικών».

Ομιλήτρια θα είναι η κα. Μαρία Πασσά- Κώτσου, Α΄ Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Λυκείου, απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, του Ιστορικού Αρχαιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ανωτέρας Σχολής Ξεναγών.

Στην ομιλία επιχειρείται μια αναδρομή στο παρελθόν με άξονα  τη ζωή των γυναικών στην Ελλάδα των αρχών του 20ου αιώνα, τις  προσπάθειές τους για την «ανύψωση» του γυναικείου φύλου, για το δικαίωμα στην εκπαίδευση, στην εργασία και εν τέλει στην ψήφο. Ο ρόλος  του Λυκείου των Ελληνίδων και της  ιδρύτριάς του Καλλιρρόης Παρρέν.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας
Προσκλήσεις διατίθενται στο τηλ. 6977690244 Δούμου Καίτη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"