Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 09:10

Συναντώντας τον ποιητή Ηλία Τσέχο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή 31-3-2017 το Λύκειο των Ελληνίδων Νάουσας και συγκεκριμένα το «τμήμα εκμάθησης στοιχείων ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού» φιλοξένησε τον ποιητή Ηλία Τσέχο.

 Μια πολυεθνική ομάδα γυναικών, όλες κάτοικοι Νάουσας η Ρούσα από την Γεωργία η Αγριππίνα από Άγιο Δομίνικο , η Μαρίνα από Αμπχαζία, η Μιράντα από Αλβανία, η Αντελίνα από Αλβανία, η Αντονέτα από Αλβανία, και ο μικρός Άγγελος από Αλβανία, με οδηγό την γεμάτη θέληση και προσφορά δασκάλα τους Μαρία Σγουρίδου, παρουσία της εφόρου κοσμητείας και ταμία του Λυκείου Καίτης Δούμου, ευτύχησαν να ακούσουν τα ποιήματα του κ. Τσέχου που άγγιξαν τις καρδιές τους. Τα ποιήματα είναι «οι δρόμοι της κοινωνίας και καλούμαστε να τους διανύσουμε» τόνισε ο ποιητής, που ευχαρίστως ανταποκρίθηκε στο επόμενο κάλεσμα της ομάδας στα τέλη Μαΐου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου ευχαριστεί γι αυτή την πρωτοβουλία την κα Σγουρίδου και τον ποιητή.

                                                      Από το ΔΣ του ΛΕΝ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"