Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 
 

 

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 16:54

Τιμητική Διάκριση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βέροιας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Βέροιας, έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό του British Council και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Στον Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 1080 μαθητές από 95 σχολεία, σε 40 πόλεις της Ελλάδας.

          Το σχολείο μας με την ταινία «Το Πρελούδιο των Ονείρων» κατάφερε να κατακτήσει    Τ Ι Μ Η Τ Ι Κ Η      Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η.

          Σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου, έγινε στις 6 Μαρτίου, στο Μουσείο Μπενάκη η τελετή απονομής βραβείων του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού: «Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό εκφοβισμό».

          Οι μαθητές που έλαβαν μέρος στην ταινία: Αντωνοπούλου Νικόλετα, Γρηγοριάδου Χαρίκλεια - Δέσποινα, Ντάγκας Αντώνιος, Πετρόπουλος Γεώργιος, Πετρόπουλος Χρήστος, Στολτίδης Παναγιώτης- Αλέξανδρος, Τσιαμπούρης Κωνσταντίνος.

Επίσης συμμετείχαν οι μικροί: Κοζάρτσης Θεοφύλακτος, Οικονόμου Ανθή.

Οι καθηγητές που συνεργάστηκαν:Λαφάρα Ανθία, Μάκου Ιφιγένεια, Παπαγεωργίου Ελένη, Σπυροπούλου Μαρία.

Ευχαριστούμε για την πλήρη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Παπαγεωργίου Κυριάκο και την Υποδιευθύντρια του Σχολείου κ. Ψαρά Ελένη. Επίσης, ευχαριστούμε το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό του σχολείου για την καθοριστική συμβολή   στην ολοκλήρωση της ταινίας.

Για όλους εμάς τους συντελεστές της ταινίας το αποτέλεσμα μας συγκίνησε και μας χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι καλλιτεχνικής συμπόρευσης. Οι μαθητές μας κατάφεραν με έναν ευρηματικό τρόπο και με τον αυθορμητισμό τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα για το σχολικό εκφοβισμό.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"