Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 11:33

Επάνοδος των εκπαιδευτικών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015,στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας η διαδικασία της ανάληψης υπηρεσίας των εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων που τελούσαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Οι εκπαιδευτικοί επανέρχονται στις οργανικές τους θέσεις σύμφωνα με το Ν.4325/2015 που επανασυστήνονται στα Επαγγελματικά Λύκεια του Νομού Ημαθίας.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποδέχτηκε τους εκπαιδευτικούς με ιδιαίτερη ευαισθησία και θερμότητα.

H κα Μαυρίδου καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς στο «σπίτι»  τους , ευχήθηκε καλή επάνοδο στα σχολεία τους και δύναμη στο έργο τους. Δεν παρέλειψε να τονίσει τη συμπαράσταση  και τη συνεχή υποστήριξη της Διεύθυνσης αλλά και της ίδιας προσωπικά σε όλα τα θέματα που τους αφορούν.

Οι εκπαιδευτικοί φανερά συγκινημένοι μετά από τον διετή αγώνα τους για την επιστροφή στα σχολεία τους ευχαρίστησαν την Διευθύντρια για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της.

 

 

 

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"