Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 
 
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 18:36

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: «… ήλθον, είδον και απήλθον…»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Υπουργός Υγείας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Νάουσας. Διαπίστωσε και ο ίδιος πως οι ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό είναι τεράστιες και δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι κλινικές του νοσοκομείου, δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των 34.000 κατοίκων της περιοχής. Ενημερώθηκε επίσης και για τις τεράστιες ελλείψεις στο ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ).

Και αφού τα διαπίστωσε, έφυγε… έμειναν, όμως, εδώ τα τεράστια προβλήματα…

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την ίδια πολιτική στα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων, μειώνει δαπάνες για την υγεία, κοινωνική ασφάλιση, πρόνοια, συνεχίζει να στερεί από τον λαό το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό που λέγεται υγεία – πρόνοια.

Στόχος του Υπουργού ήταν η συναίνεση μας για την άθλια κατάσταση των μονάδων υγείας στη λογική του μικρότερου κακού. Προσπάθησε, μάταια όμως, να παρουσιάσει το μαύρο – άσπρο, μια πλασματική εικόνα που δεν πείθει κανένα. Οι προσλήψεις που ανακοίνωσε, χωρίς καμία δέσμευση για Νοσοκομείο και ΙΚΑ, δεν φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες των νοσοκομείων ούτε στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η «δίκαια ανάπτυξη» που προπαγανδίζουν η κυβέρνηση και ο Υπουργός Υγείας σημαίνει: εμείς να χρυσοπληρώνουμε για την υγεία μας, ενώ οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας να αυγαταίνουν τα κέρδη  τους.

Μόνο ο λαός μπορεί να ανατρέψει αυτή την βάρβαρη πολιτική που μετατρέπει σε πανάκριβο εμπόρευμα τη γιατρειά του.

Σταθερός στόχος πάλης του Εργατικού Κέντρου Νάουσας είναι:

  • Η πλήρης λειτουργία των 8 βασικών κλινικών στο Νοσοκομείο της Νάουσας
  • Η στελέχωση του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) με βασικές ειδικότητες γιατρών σε πρωινή και απογευματινή βάρδια και η σταθερή λειτουργία των αγροτικών ιατρείων με τον απαραίτητο εξοπλισμό.
  • Μόνιμη,  σταθερή δουλειά για όλους
  • Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους χωρίς εξαιρέσεις – κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"