Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 19:38

Facebook: Διόρθωσε τα bugs που άδειαζαν τις μπαταρίες των iPhones

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Facebook ανακοίνωσε ότι διόρθωσε τα bug που προκαλούσαν μεγάλη κατανάλωση στα iPhone με iOS 9, ύστερα από παράπονα πολλών χρηστών ότι η εφαρμογή του δικτύου για τα συγκεκριμένα κινητά κατανάλωνε μεγάλο ποσοστό της μπαταρίας στο iOS 9.

Σύμφωνα με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, τα λάθη που οδηγούσαν σε υπερκατανάλωση ενέργειας από το Facebook app για iOS ακόμη και όταν η εφαρμογή δεν χρησιμοποιούνταν, ήταν τα ακόλουθα:

- Πρώτον, ένα μέρος του κώδικα που έδινε εντολή στη CPU να δουλεύει ασταμάτητα. Γεγονός που σύμφωνα με τους ειδικούς έκανε την εφαρμογή να δίνει συνεχείς εντολές εξαντλώντας την μπαταρία.

- Δεύτερον, η αναπαραγωγή video στο News Feed. Μετά το τέλος της προβολής το ηχητικό μέρος του video συνέχιζε να αναπαράγεται σιωπηλά στο παρασκήνιο, καταναλώνοντας έτσι αναίτια την μπαταρία των iPhone.

Το Facebook διευκρίνισε ότι η κατανάλωση της μπαταρίας δεν έχει σχέση με την αναφορά της τοποθεσίας, η οποία δεν λειτουργεί αν δεν είναι ενεργοποιημένη η αντίστοιχη λειτουργία στη συσκευή.

 

Πηγή: imerisia.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"