Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 18:14

5 Ιουνίου ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης όπως κάθε χρόνο θα οργανώσει δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης αφιερωμένες στη γιορτή του Περιβάλλοντος, φέτος οι δράσεις που έχει ετοιμάσει είναι δύο.

Η πρώτη δράση έχει τίτλο «Σχολικοί κήποι και αστικοί κήποι. Η σχολική κοινότητα ευαισθητοποιείται» και θα υλοποιηθεί στο δημοτικό πάρκο της πόλης μας την Παρασκευή 3 Ιουνίου από τις 09.00 έως και τις 12.00.  Στη δράση συμμετέχουν 140 μαθητές και μαθήτριες  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και υλοποιείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  (γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων) και τα εικαστικά εργαστήρια Νάουσας  πάντα υπό την αιγίδα του  δήμου Νάουσας.  Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παίξουν παιχνίδια ευαισθητοποίησης και γνωριμίας με το πάρκο της πόλης, θα υπάρχει κυνήγι θησαυρού, δραματοποίηση υπό τους ήχους μουσικής, και κατασκευές γλαστρών με ανακυκλώσιμα υλικά, χαρακτική και ντεκουπάζ. Τα σχολεία θα παρουσιάσουν τα  προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης  που υλοποίησαν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η δεύτερη δράση  έχει τίτλο  «Ζω, γνωρίζω, μυρίζω, αγγίζω» θα υλοποιηθεί στο άλσος του Αγίου Νικολάου την Κυριακή 5 Ιουνίου από τη 13.00 έως τις 14.00. Η δράση  του Κ.Π.Ε. είναι ενταγμένη στο  σύνολο των προτάσεων του Πράσινου Φεστιβάλ που οργανώνει ο δήμος Νάουσας και μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες με τα παιδιά τους ή και χωρίς τα παιδιά τους που επιθυμούν να δουν το άλσος του Αγίου Νικολάου με μια διαφορετική οπτική γεμάτη χρώματα , μυρωδιές  και ακούσματα της φύσης. 

Και επειδή τα ωραία πράγματα δεν αντέχουν την περιγραφή,  το ΚΠΕ σας προσκαλεί  να γνωρίσουμε με όλες τις αισθήσεις μας την ομορφιά της Φύσης. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"