Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 15:01

Τροπολογίες που αφορούν σε αγρότες και υποψήφιους οδηγούς… ηλικιωμένους και μη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την προσεχή Τετάρτη 22/06/2016, θα εισαχθεί προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής  η τροπολογία (αρ.: 498/35 17.6.2016) για το θέμα των εξεταστών υποψηφίων οδηγών, καθώς και για το θέμα της αμοιβής των Δευτεροβάθμιων Ιατρικών Επιτροπών, την οποία κατέθεσαν ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ Χρήστος Σπίρτζης και η Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

     Ειδικότερα για το θέμα τωνεξεταστών υποψηφίων οδηγών προβλέπεται,

 

«…μέχρι την 1η Ιουνίου 20017 η εξακολούθηση της διενέργειας του έργου αυτού, όπως πραγματοποιείτο μέχρι 31.12.2015, συνακολούθως δε το σύστημα αμοιβής τους ….»

 

       Για τους ηλικιωμένους οδηγούς,

«…μέχρι την κατάργηση των Δευτεροβάθμιων Ιατρικών Επιτροπών,…προβλέπεται η εξακολούθηση της καταβολής της αμοιβής τους, όπως πραγματοποιείτο μέχρι 31.12.2015».    

 

 

   Επίσης εισάγεται προς ψήφιση το ζήτημα των αποζημιώσεων των γεωπόνων του ΕΛΓΑ, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα των απαραίτητων εκτιμήσεων στις  ζημιές που προκλήθηκαν στις αγροτικές καλλιέργειες. Αναμένεται επίσης η ΚΥΑ για το ζήτημα των πληρωμών του ΕΛΓΑ προς τους παραγωγούς, που κατέβαλαν εκπρόθεσμα τα ασφάλιστρα προς τον ΕΛΓΑ.

 

 

Βέροια 18/5/2016                            Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος

                                                            Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

 
 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"