Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

Αρχείο


Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α. μας έστειλε σήμερα τους πίνακες με τα πορίσματα εκτιμήσεων των ζημιών από ΧΑΛΑΖΙ της 22/07/2014 & 30/07/2014 καθώς και ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ της 02/09/2014 στις καλλιέργειες παραγωγών της τοπικής κοινότητας ΝΑΟΥΣΗΣ. Τα πορίσματα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων παραγωγών για 10 εργάσιμες, ημέρες, δηλαδή μέχρι την 17/04/2015. Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παραπάνω προθεσμία των 10 εργάσιμων ημερών προσκομίζοντας ταυτόχρονα αντίγραφο της δήλωσης Καλλιέργειας που υπέβαλε.

Επίσης ενημερώνουμε τους παραγωγούς, ότι μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις για ζημιές που υπέστησαν στο φυτικό ή πάγιο κεφάλαιο τους λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"