Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 10:21

Μελωδικά Κάλαντα από τη Χορωδία του Ωδείου Ναούσης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

            Η Χορωδία  του Μουσικού Σωματείου Ωδείου Ναούσης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα ψάλλει τα Κάλαντα των Χριστουγέννων:

  • Toπρωί της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου 2018 θα ψάλλει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και  Κάλαντα  στο Νοσοκομείο και στο Δήμαρχο Νάουσας έπειτα στο Γηροκομείο Νάουσας και κατόπιν θα μεταβεί στη Βέροια στον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, στον  Αντιπεριφερειάρχη  Ημαθίας, στο Δήμαρχο Βέροιας, και τέλος θα ψάλλει τα κάλαντα σε παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας.
  • Το πρωί της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου 2018 θα συμβάλλει στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης της Νάουσας, τραγουδώντας μελωδικά Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους δρόμους και στην αγορά, της Νάουσας.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"