Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 15:56

Μήνυμα του Νικόλα Καρανικόλα για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Ναουσαίες και Ναουσαίοι,Τα καταφέραμε! Καταφέραμε να είμαστε οι νικητές στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση. Οι νικητές απέναντι στην λασπολογία και στον διχαστικό λόγο.

 Απέναντι στους εγωισμούς και στην εμπάθεια που θυμίζουν άλλες εποχές και είναι πραγματικά επικίνδυνες για τον τόπο. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο εγώ ο ίδιος, όσο και η ομάδα του ΕΝΑ ΜΑΖΙ, για την αγάπη και την στήριξη σας. Για τη επιλογή σας να έχουμε την ομάδα που θα διοικήσει τον Δήμο. Και συνεχίζουμε. Απομένει μια εβδομάδα που θα κρίνει ποιος τελικά θέλετε να είναι ο δήμαρχος. Θέλετε να είναι ο δικός σας άνθρωπος, που είναι διατεθειμένος να σας ακούσει και να δουλέψει σκληρά για το καλό του τόπου, που θα συνεργαστεί με όλες τις ομάδες στο δημοτικό συμβούλιο για να το πετύχει; Που γνωρίζει την δημόσια διοίκηση και έχει τα εργαλεία να πετύχει τους στόχους του σχεδιασμού του; Που έχει σχέδιο και όραμα για τον τόπο και συνομιλεί και θα συνομιλεί με όλα τα δημιουργικά και παραγωγικά κύτταρα της κοινωνίας; Που έχει την ικανότητα να βρίσκει λύσεις, λειτουργώντας ενωτικά και δημιουργικά; Που θα είναι κοντά στους αδύναμους συμπολίτες μας όχι για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά γιατί η πολιτική του έχει επίκεντρο τον άνθρωπο; Αν και για εσάς είναι αυτά τα ζητούμενα, αν και εσείς θέλετε να δείτε αυτόν τον ευλογημένο τόπο να βρίσκει και πάλι τον βηματισμό του στην σύγχρονη ιστορία τότε η επιλογή σας θα με τιμήσει και θα τιμήσει όλους εμάς στο ΕΝΑ ΜΑΖΙ.

Η Νάουσα έχει νέο Δήμαρχο».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"