Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 11:29

O TOEB Νάουσας στο 6ο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΥΟΕΒ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα πλαίσια των εργασιών του 6ου τακτικού συνεδρίου της ΠΟΥΟΕΒ που έγινε στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου 2018, ο ΤΟΕΒ Νάουσας φιλοξένησε στην πόλη μας αντιπροσωπεία του Συνεδρίου. Οι εργασίες ξεκίνησαν την Παρασκευή 23/11 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη με την Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας κ. Γερακίνα Μπισμπινά.

Εκτός από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΥΟΕΒ στο οποίο Γενικός Γραμματέας της επανεξελέγη ο Διευθυντής του ΤΟΕΒ Νάουσας κ. Μπλιάτκας Θωμάς, συμμετείχαν στην αντιπροσωπεία ο Διευθυντής της ΔΕΒ του ΥΠΑΑΤ κ. Στουρνάρας Κωνσταντίνος, ο προϊστάμενος του Τμήματος Αξιοποίησης Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Μηχανικού Εξοπλισμού κ. Κοντόσθενος Παναγιώτης, Πρόεδροι και στελέχη από τα ΤΟΕΒ της Κεντρικής Μακεδονίας, της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Κρήτης και της Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος κ. Παπαδόπουλος Κώστας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, δεξιώθηκαν την αντιπροσωπεία στο καζάνι «Κόκκινου» το Σαββατόβραδο 24/11 όπου παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης, η Βουλευτής Ημαθίας κ. Φρόσω Καρασαρλίδου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και Νίκη Καρατζούλα και από την ΔΑΟΚ Ημαθίας η κ. Πόπη Παπαοικονόμου και Γιώργος Μαυρίδης.

Την Κυριακή 25/11 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στους αμπελώνες και το οινοποιείο του Κυρ Γιάννη στο Γιαννακοχώρι Νάουσας

ακολούθησε επίσκεψη στον οινοποιητικό συνεταιρισμό Vaeni Naoussa και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του από τον Πρόεδρο κ. Φουντούλη Γιώργο

στην συνέχεια η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας όπου το Διοικητικό Συμβούλιο με τον Πρόεδρο κ. Πασχούλα Αντώνη και τον Διευθυντή κ. Μπουγά Βασίλη τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού

Τέλος η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τον Υδροηλεκτρικό σταθμό στο Μπαχούτσι. Οι Μέτοχοι του σταθμού κ.κ. Χούτος Αντώνης, Δεγερμεντζίδης Βασίλειος και Καραγιαννίδης Αλέξανδρος υποδέχθηκαν και ξενάγησαν την αντιπροσωπεία στις εγκαταστάσεις του Υ/Σ.

 

Πηγή: www.toebnaoussas.gr

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"