Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 
 

 

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 13:52

Δράσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης γιόρτασε το κλείσιμο ενός ακόμη δημιουργικού καλοκαιριού….με δράσεις από 20/6/2018 έως και 7/9/2018 σε συνεργασία με τη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, ως μέλη του Δικτύου Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών Ελλάδας, που συντονίζει η Εθνική μας Βιβλιοθήκη.

Αγαπημένα δεδομένα – Παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο το θέμα για το 2018…η φαντασία…η δημιουργία…η χαρά…περίσσεψαν και τα παιδιά συμμετείχαν στην χαρά της ανάγνωσης… αφού διάβασαν, δραματοποίησαν, εικονογράφησαν πολλά βιβλία και ταυτίστηκαν με αγαπημένους ήρωες της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας.… 
Η συμβολή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΚΠ & Α.) ιδιαίτερα σημαντική και υποστηρικτική, με πρόεδρο την κ. Αθηνά Μαλάκη, Προϊσταμένη την  κ Μαρία Λογγινίδου και τις παιδαγωγούς Έλενα Μίχου και Πόπη Στάνιου, σε μια διοργάνωση του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας – Αντιδημαρχίας Πολιτισμού (Σταύρος Βαλσαμίδης Αντιδήμαρχος)– Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"