Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 14:48

Εκπαιδευτική εκδρομή του Παιδικού Σταθμού Αγγελοχωρίου στη Βεργίνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 ,τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Αγγελοχωρίου πήγαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Μουσείο της  Βεργίνας. Εκεί έκαναν μία πρώτη γνωριμία με τον Μακεδονικό πολιτισμό των Αρχαίων Ελλήνων.

 Είδαν από κοντά, μεταξύ άλλων τον τάφο του Φιλίππου του Β',πατέρα του Μ. Αλέξανδου,την ασπίδα και την πανοπλία του  και τη φημισμένη χρυσή λάρνακα   με τα αποτεφρωμένα απομεινάρια του Φιλίππου Β΄, που φέρει τον δεκαεξάκτινο ήλιο. Επίσης θαυμάσανε το χρυσό στεφάνι βελανιδιάς με την ασημένια υδρία και πολλά άλλα  εντυπωσιακά ευρήματα από την περίοδο της Μακεδονικής Ηγεμονίας που χαρακτηρίζει την Ελληνική ιστορία. Τα νήπια συνόδεψαν το προσωπικό του Σταθμού και οι μητέρες τους.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"