Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 15:35

Ενημερωτική συνάντηση της ΑΝΗΜΑ για το Leader στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού ΒΕΤΛΑΝΣ, η 2η ενημερωτική εκδήλωση της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. για τις δράσεις Δημόσιου χαρακτήρα του LEADER/CLLD, οι οποίες έχουν ήδη προκηρυχθεί.

Παρουσία του προέδρου της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Τεληγιαννίδη, υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Νάουσας και εκπροσώπων συλλογικών φορέων της περιοχής, έγινε αναλυτική αποτύπωση των δυνατοτήτων χρηματοδότησης που παρέχονται, τόσο για τους ΟΤΑ όσο και για συλλόγους και νομικά πρόσωπα της Ημαθίας. Τα στελέχη της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. ανέλυσαν τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούνται και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι υποψήφιοι δικαιούχοι, ενώ τόνισαν ιδιαίτερα την διαθεσιμότητα τους για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος ή απορίας εκ μέρους των υποψηφίων.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"