Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 12:06

Βράβευση μαθητών από σχολείο του Δήμου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε  στις  10 Νοεμβρίου 2017 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, ο πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός «Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον», που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και το πρώην υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης (υπάγεται πλέον στο υπουργείο Εσωτερικών), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, με την βράβευση όλων των διακριθέντων.

Η μοναδική συμμετοχή και διάκριση απ' όλη την κεντρική Μακεδονία ήταν η διάκριση με το  πρώτο  βραβείο από το Δημ. Σχολείο Μονόσπιτων Χαριέσσας Ημαθίας στους μαθητές,  Παπαθεοδώρου Γιώργο του Νικολάου & Λιοτάκη Δημήτρη του Αντωνίου, ενώ αντιθέτως σχολεία από Κρήτη, Κόρινθο, Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας συμμετείχαν ενεργά στο διαγωνισμό. Η ζωγραφική που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι δύο Μακεδόνες μαθητές, είχε ως τίτλο «Η Παναγία των κυνηγημένων – από το όρος Μελά … στο όρος Βέρμιο».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"