Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 16:12

3ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε περιοχές της Ηπείρου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 7-9 Απριλίου 2019, στα πλαίσια των περιβαλλοντικών προγραμμάτων που αναπτύσσονται τη φετινή χρονιά στο σχολείο μας με τίτλο «Τα βότανα στη ζωή και την πόλη μας» και «Σπήλαια της Νάουσας», 45 μαθητές/τριες του 3ου Γυμνασίου Νάουσας πραγματοποίησαν 3ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη σε περιοχές της Ηπείρου με ιδιαίτερο περιβαλλοντικό, ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Η ομάδα των μαθητών επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στην Πινακοθήκη Αβέρωφ στο Μέτσοβο, στο Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη στο Μπιζάνι, στο Ιστορικό Μουσείο του Αλή Πασά και στη Μονή Αγίου Νικολάου των Φιλανθρωπηνών στο νησάκι της λίμνης  των Ιωαννίνων.  Τη δεύτερη μέρα της εκδρομής, η ομάδα επισκέφτηκε το Πολεμικό Μουσείο στο Καλπάκι, συμμετείχε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΠΕ Κόνιτσας, θαύμασε τους ποταμούς Βοϊδομάτη και Αώο καθώς και τα πέτρινα γεφύρια της Κλειδωνιάς και της Κόνιτσας, ξεναγήθηκε στο παραδοσιακό χωριό Μονοδένδρι και στο φαράγγι Βίκου-Αώου. Την τελευταία μέρα, τα μέλη της ομάδας παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ στο Κέντρο Προβολής Σπηλαίου «Άννα Πετροχείλου» και ξεναγήθηκαν στο Σπήλαιο Περάματος, επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και έκλεισαν την εκδρομή τους με ξενάγηση στα σημαντικότερα μνημεία της καστροπολιτείας των Ιωαννίνων.

 

                                                                                                        Ο Διευθυντής

                                                                                                 Βαρθολομαίος Ιωάννης

 

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"