Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 17:34

Δρώμενο στο κέντρο της Νάουσας από το ΣΔΕ Νάουσας, στα πλαίσια του ecomobility

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Νάουσας και οι  αρμόδιοι εκπαιδευτικοί του προγράμματος «Ecomobility – ασφαλής  μετακίνηση στην πόλη» κ.Στεργίδου Ειρήνη και  κ. Μικροπούλου Ελένη,  στα πλαίσια της καινοτόμου αυτής δράσης η οποία υλοποιείται για 3η  συνεχόμενη χρονιά στο σχολείο, πραγματοποίησαν στο κέντρο της Νάουσας  δρώμενο ευαισθητοποίησης οδηγών και πεζών με στόχο τον σεβασμό των  οδηγών ως προς  τις διαβάσεις  των πεζών.

 Η δράση περιελάμβανε  σταμάτημα των αυτοκινήτων και βοήθεια των πεζών να διασχίσουν με  ασφάλεια το δρόμο από τη διάβαση. Επίσης μοιράστηκαν φυλλάδια με  κανόνες οδικής συμπεριφοράς τόσο σε οδηγούς όσο και σε πεζούς. 

Ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας  κ. Στέλιο Δάγγα για την πολύτιμη βοήθειά του κατά την προετοιμασία της  δράσης αλλά και κατά τη διάρκεια υλοποίησής της.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"