Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 20:09

Η Ολυμπιακή Φλόγα των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας ενόψει των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην πόλη PyeongChangτης Νότιας Κορέας το 2018 και στο πλαίσιο της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία στις 24 Οκτωβρίου 2017, επιλέχθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως ένας από τους Δήμους για τη διέλευση, τελετή υποδοχής και διανυκτέρευση της Ολυμπιακής Φλόγας το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017.

Η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας γίνεται με τιμές Αρχηγού Κράτους, αποτελεί αντικείμενο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και μεταδίδεται από εθνικά και διεθνή ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει από το Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου και η αφή της φλόγας θα γίνει στις 21:05 στην Πλατεία Καρατάσου.

Οι λαμπαδηρόμοι που θα συμμετέχουν κατά σειρά είναι οι εξής: Στέλιος Δάγγας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής-Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Νάουσας, Παναγιώτης Δημητριάδης, Αθλητής-Προπονητής Τάε Κβο Ντο, Θεόδωρος Ήλκος, Αθλητής των SpecialOlympics, Μαρία Ντάνου, Χιονοδρόμος-Αθλήτρια ΕΟΣ Νάουσας, Σοφία Ράλλη, Χιονοδρόμος-Αθλήτρια ΕΟΣ Νάουσας, Κατερίνα Μπαλκαμπά, πρώην Χιονοδρόμος.

Η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει από την χιονοδρόμο Σοφία Ράλλη και μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Εταιρείας Νάουσας, της Χορωδίας «NaoussaGlee» του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Ωδείου «Εστία Μουσών» και της Χορωδίας του Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης».

Την επόμενη ημέρα (Κυριακή 29 Οκτωβρίου) και ώρα 09:00 π.μ., η Ολυμπιακή Φλόγα θα αναχωρήσει για την πόλη της Βέροιας με λαμπαδηδρόμο την πρώην χιονοδρόμο Κατερίνα Μπαλκαμπά.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"