Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

 
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 12:21

Βράβευση των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νάουσας και αθλητών της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» από την Ιερά Μητρόπολη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βράβευση διακριθέντων αθλητών έγινε την Τρίτη 27 Ιουνίου στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΓ΄ Παύλειων, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας.

Μεταξύ των βραβευθέντων και οι αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» και μαθητές του 3ου Γυμνασίου Νάουσας, Εξηντάρας Στέργιος, Ιωαννίδης Σπυρίδων, Λαφτσίδου Αικατερίνα, Πολύζη Ελένη, Ταχυδρομίδου Δέσποινα και Χαριάδου Δώρα.

Προϋποθέσεις βράβευσης πληρούσαν και άλλοι αθλητές του συλλόγου μας, όμως η υποχρέωση επίσημης ενημέρωσης της Μητρόπολης για τα στοιχεία των μαθητών με αθλητικές διακρίσεις ήταν των σχολείων στα οποία αυτοί φοιτούν. Πολλά από αυτά μη γνωρίζοντας ίσως, δεν απέστειλαν τα απαραίτητα έγγραφα.

Τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται πάντα επιτυχίες.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"