Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 19:53

Εργομετρικές εξετάσεις και ενημέρωση για θέματα αθλητικής ψυχολογίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών του Φ.Α.Σ. Νάουσα έγιναν το πρωί του Σαββάτου (11/3) στις εγκαταστάσεις της ομάδας από τον εργοφυσιολόγο κ. Αντώνη Γρηγοριάδη. Σκοπός των εξετάσεων, οι οποίες έγιναν με σύγχρονα μέσα μέτρησης, ήταν να διαπιστωθεί το επίπεδο της φυσικής κατάστασης και ο βαθμός καταπόνησης των ποδοσφαιριστών. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν πολύ θετικά, απόδειξη της σωστής και ολοκληρωμένης δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ακολούθησε ενημέρωση των ποδοσφαιριστών και των προπονητών της ομάδας για θέματα αθλητικής ψυχολογίας, από τον αθλητικό ψυχολόγο κ. Κώστα Κασταμονίτη καθώς και συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές.    

 

Από τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"