Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 11:01

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: «Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι αγρότες της περιοχής μας βγαίνουν σήμερα στο δρόμο του αγώνα. Διεκδικούν την επίλυση άμεσων και ζωτικών προβλημάτων, παλεύουν για τη επιβίωση τους, ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ και της πολιτικής της κυβέρνησης που τους οδηγεί στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Ενάντια στο εμπάργκο.

Είμαστε μαζί τους συμφωνούμε με τα αιτήματά τους

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας!

Καλούμε όλα τα σωματεία, συλλόγους και φορείς της περιοχής μας να πάρουν αποφάσεις να συμπαρασταθούν το δίκαιο αγώνα τους. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, συν/χους, γυναίκες, νέους και νέες να σταθούν αλληλέγγυοι στη φτωχομεσαία αγροτιά, να δώσουν και να πάρουν κουράγιο.

Η αντιλαϊκή πολιτική που μειώνει μισθούς και συντάξεις, αφήνει απροστάτευτους τους άνεργους, μετατρέπει την υγεία σε πανάκριβο εμπόρευμα και αφήνει σχολεία χωρίς θέρμανση, ταυτόχρονα διώχνει τους αγρότες από τα χωράφια τους και κλείνει μαγαζιά.Η επίθεση της κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου είναι ενιαία για τους εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους.

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου με απόφασή του οργανώνει περιοδείες – επισκέψεις σε όλους τους χώρους δουλειάς, σε χωριά, γειτονιές, υπηρεσίες και μαγαζιά με στόχο την ενιαία απάντηση στη βάρβαρη πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας για να θησαυρίζουν μια χούφτα παράσιτα της κοινωνίας.

 

Ενάντια στην ολομέτωπη επίθεσή τους

χτίζουμε τη δική μας, λαϊκή συμμαχία

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ!

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"