Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 18:47

Συνάντηση του Ενιαίου Συλλόγου Αγροτών Νάουσας με τον Απ. Τζιτζικώστα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη  Απ. Τζιτζικώστα είχε ο ενιαίος σύλλογος αγροτών Νάουσας την Τρίτη 29/3 στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κ. Καλαϊτζίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε ο κ. Περιφερειάρχης για τον παγετό που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες την περιοχή μας. Επίσης συζητήθηκε με τον κ. Τζιτζικώστα το ελλιπές σύστημα καταγραφής θερμοκρασιών που έχει ο ΕΛΓΑ (Μελίκη και Εσώβαλτα είναι τα σημεία που υπάρχουν θερμόμετρα). Ο κ. Περιφερειάρχης δεσμεύθηκε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και στον ΕΛΓΑ για να γίνει πιό αξιόπιστο το σύστημα καταγραφής θερμοκρασιών. Επίσης δεσμεύθηκε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους αγροτικούς φορείς  με θέμα  την ανάπτυξη της περιοχής με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"