Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 14:43

Παρούσα η Νάουσα στην Πρώτη ανταλλαγή νέων με θέμα την δημόσια τέχνη (StreetArt)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εθελόντρια του γνωστού φεστιβάλ LOBArt συμμετείχε στην πρώτη Ευρωπαϊκή ανταλλαγή νέων με τίτλο StreetArt-Not Vandalism (Ναι στην τέχνη που ομορφαίνει την Δημόσια εικόνα- Όχι στην Καταστροφή της).

Ο λόγος για την Εβίτα Μάνου που μαζί 40 ακόμα νέους από 6 διαφορετικές χώρες, επιλέχθηκαν με προσοχή μεταξύ των μεγαλύτερων φεστιβάλ StreetArt τέχνης πανευρωπαϊκά. Η ανταλλαγή πραγματοποιήθηκε στο γειτονικό Μοναστήρι (Bitola) 5 με 12 Μαρτίου. Συζητήθηκαν θέματα όπως η ανάπτυξη της ευαισθητοποίησης που αφορά την έννοια της τέχνης του δρόμου, η ενθάρρυνση των νέων να εκφράζονται δημιουργικά, η σύνδεση της τέχνης με τον τουρισμό όπως και οι δυνατότητες που παρέχει η κοινωνία για δημιουργικές διεξόδους, μιας και η τέχνη και το περιβάλλον δεν βλέπει σύνορα και έχθρες. Η Νάουσα μέσω των LobArt, δήλωσε για ακόμα μια φορά το παρόν, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις στο ερχόμενο φεστιβάλ και θέτοντας στόχους διεθνοποίησης των αποτελεσμάτων του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"