Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 16:03

Νίκη Καρατζιούλα: Δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη η ενίσχυση των δασικών υπηρεσιών της χώρας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

H προστασία του μοναδικού δασικού "πνεύμονα" του Βερμίου αποτελεί την κυρίαρχη προτεραιότητα του δασάρχη Νάουσας Γιώργου Παπαγεωργίου και των στελεχών της υπηρεσίας του. 

Συζητήσαμε το πρωί της Τετάρτης 26ης Ιουνίου τα προβλήματα της υποστελέχωσης, αλλά και των μειωμένων εθνικών πόρων. Δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση των δασικών υπηρεσιών της χώρας, τα στελέχη των οποίων γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τον δασικό χάρτη και τις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για την προάσπιση του εθνικού αυτού πλούτου." Θετική η αναφορά της υποψήφιας βουλευτής με τη ΝΔ στην Ημαθία, Νίκης Καρατζιούλα, για την αναγκαιότητα προστασίας του Βερμίου, που αποτελεί όντως "πνεύμονα" ζωής για τη Νάουσα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"