Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 12:45

Εργαστήρια Χειροτεχνίας στους Πρόσφυγες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 ξεκίνησαν τα εργαστήρια χειροτεχνίας στους πρόσφυγες από καθηγητές του 3ου ΓΕΛ Βέροιας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «InnovativeSchoolsandCreativeApproaches» (Καινοτόμα Σχολεία και Δημιουργικές Μέθοδοι).

Στο πρώτο εργαστήριο πραγματοποιήθηκε μάθημα χειροτεχνίας με θέμα το πλέξιμο, κατά το οποίο γυναίκες του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα έμαθαν να πλέκουν. Σκοπός των εργαστηρίων αυτών είναι να βοηθήσει τις γυναίκες πρόσφυγες να μάθουν να εξασκούν μια τέχνη, έτσι ώστε να εξυπηρετούν δικές τους ανάγκες, να αξιοποιούν τον ελεύθερο τους χρόνο και, γιατί όχι, να βγάλουν τα προς το ζην.

Τα εργαστήρια αυτά, διάρκειας 2 μηνών, είναι συνέχεια των μαθημάτων Ελληνικών που προσφέρθηκαν πέρυσι στους πρόσφυγες και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε εργαστήρια κατασκευής κοσμημάτων, καλλυντικών, λικέρ και άλλα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"